DESPRE NOI

Istoria

SEA CONTAINER SERVICES

Încă de la înființarea sa, în 1998, SEA CONTAINER SERVICES a fost unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii portuare din Portul Constanța, dovedindu-se un partener de încredere pentru toți cei implicați în transportul intermodal.

Începând activitatea ca operator de mărfuri containerizate, compania și-a diversificat de-a lungul anilor gama de servicii oferite, furnizând clienților cea mai complexă gamă de operațiuni portuare din Portul Constanța: operațiuni de descărcare/încărcare a mărfurilor de la / și pe nave maritime și fluviale, vagoane feroviare și auto, depozitare mărfuri generale, vrac și unitizate, în magazii și pe platforme descoperite, sub regim de antrepozit vamal, manipulare mărfuri containerizate (stuffing/stripping), operațiuni de însăcuire, paletizare, ambalare, înfoliere, etichetare, servicii de cântărire auto/vagoane feroviare, operațiuni RO-RO.

Prin intermediul celorlalte trei companii care fac parte din SEA CONTAINER GROUP (Air&Sea Container Shipping, Container Clearance Services și Sea Container Shipping & Logistics), putem oferi și servicii de intermediere transport aerian și maritim, comisionare vamală și agenturare nave maritime.

img-despre.webp

De ce să alegi

SEA CONTAINER SERVICES

Având o echipă tânără și dinamică, SCS gestionează cu succes provocările din ce în ce mai complexe ale transportului intermodal, străduindu-se la fiecare proiect să găsească cele mai bune soluții pentru a opera conform standardelor de calitate ale clienților săi.

20+

ANI DE EXPERIENȚĂ

300+

ANGAJAȚI

2

DANE OPERATIVE

1000+

CLIENȚI MULȚUMIȚI

image001.gif

Ne desfășurăm activitatea cu

CERTIFICĂRI LEGALE AFERENTE

Activitatea Sea Container Service este certificată de Bureau Veritas, conform Standardului ISO 9001:2015 pentru Sistemul de Management al Calității.

AI NEVOIE DE

MAI MULTE DETALII?

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru informații suplimentare, completează formularul de contact sau alege o altă variantă de a ne contacta din cele de mai jos.